top of page

De pechgeneratie

De pechgeneratie

GenZ, de generatie waarin alles moet, maar niks goed is. De generatie die opgroeit door elkaar op afstand te ontmoeten. De generatie die opgroeit in een tijd waarin oorlog normaal is, en de overheid zijn eigen plan trekt. Hier hebben we weinig invloed op. Wat we wel kunnen, is bepalen hoe we hier mee om gaan.

Onze missie

Wij geloven dat het anders kan én moet. Jij bent de toekomst en zo moeten we je ook behandelen. Wij willen met de Leader of Life foundation bijdragen aan jouw persoonlijk leiderschap. Samen maken we jou weer leider van je eigen leven.

 

Alle jongvolwassenen tussen de +- 18 en 26 zijn welkom om mee te doen aan onze ontwikkel events. Zie deze pagina om te zien welke events er aan komen.

Onze waarden

leader of life logo3.png

Vuur aanwakkeren

Schermafbeelding 2022-10-18 om 16.27.53.png

Voor én door jongvolwassen

Schermafbeelding 2022-10-18 om 16.27.45.png

Welzijn en geluk

Schermafbeelding 2022-10-18 om 16.27.37.png

Samen sterk

Hoe doen wij dit?

Tijdens onze evenementen leren jongvolwassenen op een leuke manier de baas te zijn over hun eigen leven en regie te houden over hun gezondheid en geluk.


Dat allemaal op inspirerende plekken: het FC Utrecht stadion en het AFAS theater!

 

Je volgt in meerdere rondes workshops, gegeven door experts, die bijvoorbeeld te maken hebben met identiteit, (non) verbale communicatie, (fysiek) welzijn en het doorbreken van routines.  Ook zijn er sprekers die vertellen over hun ervaringen met mentale gezondheid.

 

Wij willen graag onze missie en visie nastreven door nog meer jongeren te bereiken en nóg grotere events te organiseren. Wil jij hier je steentje aan bijdragen? Ga dan naar deze pagina!

bottom of page