top of page

Vrijwilliger/partner Leader of Life Foundation

De organisatie
Leader of Life Foundation is een stichting opgericht door jongeren, vóór jongeren. Met de hulp van levens experts zetten wij ons in op het gebied van welzijn voor jongeren tussen de 18-24 jaar. Dit doen wij vol passie en liefde voor de medemens: jongeren zijn immers de toekomst. Wij werken samen met een gespecialiseerd team van trainers, life partners en levensgenieters (onze vrijwilligers). 

 

Ons evenement, het Leader of Life (LOL) Festival, staat volledig in teken van zelfontwikkeling, verbinding maken en persoonlijk leiderschap. Een team van experts inspireert jongeren om leider te worden van hun eigen leven. Daarnaast is het een mooi moment om nieuwe mensen te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Tenslotte, is het Festival natuurlijk bedoeld om lol te hebben, lekker te eten en te genieten! Het mooiste van alles: het is volledig gratis! In april zetten wij ons grootste evenement tot nu toe neer: bij het AFAS theater in Leusden voor circa. 160 jongeren. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! 

Als vrijwilliger (of partner):

Zijn de mogelijkheden:

- Bijdragen aan een Leader Of Life event 

- Verbinden van Leader Of Life aan relevante organisaties

- Kennis bijdragen aan het runnen van een stichting of evenement

Hoe werkt dit?

Wordt jij enthousiast van onze stichting en wil je hier graag wat aan bijdragen? Stuur dan een mail naar info@leaderoflife.nl met de bijdrage die jij wilt leveren. Hierna kunnen wij in gesprek hoe dit er uit kan komen te zien. We kijken uit naar je mail!

bottom of page